Beleid i.v.m. Coronavirus

30 maart 2020

De overheid heeft maatregelen opgelegd om verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken. Op deze pagina vind je informatie over de manier wij ons daarop aanpassen en aan meewerken, om de groei van het aantal besmettingen in te dammen en de risico’s voor onze klanten en medewerkers maximaal te beperken.

Kom je bij ons op kantoor? Hanteer dan de richtlijnen van het RIVM:

– Was je handen regelmatig met desinfecterende zeep
– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
– Schud geen handen
– Gebruik papieren zakdoekjes
– Houd 1,5 meter afstand

Heb je (milde) verkoudheidsklachten? Niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging vanaf 38 graden: blijft thuis.

CBR
Alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en nascholingscursussen kunnen tot en met 6 april 2020 niet meer geregistreerd worden. We hebben diverse cursussen en lessen moeten annuleren, en de betreffende klanten zijn daarover inmiddels geïnformeerd.

Wat kan er wel?
De één op één theorielessen kunnen doorgaan. Ook kunnen we een meedenken over een (lange termijn) planning, voor wat betreft heftruckinstructies, en nascholingscursussen. Neem hiervoor gerust contact op, via mail of telefonisch.

We rekenen op jullie medewerking. Ook wensen we al onze klanten sterkte toe, in de uitdagingen/ beproevingen die dit virus met zich meebrengt. Mocht je naar aanleiding van bovenstaand beleid vragen hebben, neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op.